10. kesäkuuta 2012

kesä!!

pääsin perjantaina klo 15 töistä ja lauantaina alko vasta klo 15 työt, joten päätin että nyt on saatava jotain tekemistä! ilmotin sit tietyille tytöille asiasta ja rosa ilmotti että tulee hakemaa ajelulle:) annakin tuli mukaa, kierreltii tätä suurisoa kyläämme ympäri, käytii ruokkimassa annan koirat ja lähettii mikkelii ajelemaa.. vietettii siis mukava perjantai selvinpäin, ilman sen suurempia suunnitelmia ajelemalla sinne minne huvitti.



eilen johanna heitti idean, ku se lähti mikkelii juhlimaa, et mennää taas rosan ja annan kans autolla perässä moikkaamaa sitä. no, pääsin töistä (aikasemmin ku piti, hirveen huono olo yllätti ku en ollu muistanu syyä) ja menin kotii nukkumaa 15min päikkärit. sit tuli rosa hakemaa ja mentii ihmisten luo, ni oliki kyytiongelmia eikä kukaa ollu lähteny vielä mikkelii. no, me sit vihdoin ja viimein 23 aikaa päästii lähtemää, käytii kattomassa sitä hurjaa "ihmispaljoutta" ku oli satanu koko päivän ja päädyttii sit mäkin autokaistalle :D siitä lähettii sit salmelle päin ja taas vietettiin ilta selvinpäin ajelemalla ilman suunnitelmia, ja molempina iltoina mulla ainaki oli tosi kivaaaa! :)



kuvia ei ollu omasta takaa, joten kaikki on weheartit.com:ista. nyt oottelen jos työnantaja soittais et töissä tarvitaan apua, ja jos ei se soita, ni sit ootan rosan soittoa ku se pääsee töistä :) hyvää harmaata kesäpäivää!

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti