14. kesäkuuta 2012

Helsinki

Sunnuntai-iltana saatii tyttöjen (rosa,anna,apa,sanni) kanssa idea että lähetää ajelemaan jonnekin. Lähikunnat tuntu tylsältä, kuten Jyväskyläkin, vaikka se onki noin tunnin ajomatkan päässä. Kovasti meitä viehätti Etelä-Suomi ja pääkaupunkiseutu. Rosa soitti isälleen, jolla on kämppä Helsingissä, jospa päästäis sinne yöks. No kaikki järjestelyt onnistu, ja startattiin klo 21 Hirvensalmelta.






Lähettiin siis tosi myöhää liikenteeseen, koska matkoihin menee noin 2,5h. Halusin kuitenkin mennä moikkaamaa enoa, joka on portsarina Tikkurilassa. Ajettiin ensin siis Tiksiin, käytii moikkaa enoo ja sen jälkeen mäkkärin kautta Helsinkiin. Etu-Töölössä sijaitsi tää kämppä ja matkattiin siis sinne. Ei kuitenkaa tultu Helsinkii asti vaa nukkumaa, joten oli pakko lähtee seikkailemaan lähistölle. Löydettiin aivan ihana kahvila Regata, joka ei tietystikää ollu auki yöaikaan.








Piti kuitenkin jonkun verran miettiä aikatauluja, koska lähtö olis maanantaiaamuna aikainen, sillä kolme meistä meni iltavuoroon töihin ja kotona piti olla viimeistään klo 13. Aikamme seikkailtiin, mutta sitten päätettiin lähteä nukkumaan. Kolme tuntia unta ja matka takaisin kotiin. Poikettiin Lahden kauppakeskus Karismassa aamupalalla + muutamassa kaupassa.



lähtöaika


meidän uskollinen navigaattorimme :D




Mulla oli matkalla erittäin hauskaa, tykkään tommosista road tripeistä, vaikkei niillä mitään tarkoitusta oliskaan. Vähän töissä väsytti seuraavana päivänä, mut ei se mitään! Toivottavasti tulee vielä monta extempore road trip:iä näiden tyttöjen kanssa <3

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti