28. tammikuuta 2012

weekend

jonna ja äippä ku kävi vantaalla, ni jonna toi mulle blondin hiusvärin. sitä en uskalla heti kerralla laittaa päähä, koska en haluu oransseja hiuksia , tai sitä että päähä jää vaa kaks karvaa. joten äiti sit osti mulle eilen raidotusvärin et pikkuhiljaa vaalentelen. no, kyl ne taas vaaleni jonku verran:) tässä muutama suuntaa antava kuva.
vasemmalla olevaa käytin eilen.
ennen

jälkeen (juurikasvu -.-)

tuossa vielä alimpia hiuksia, jotka vaaleni parhaiten .. oli välttämätön sensuuri
tänää on ollu mukava päivä:) aamulla heräsin yheksältä ku herätyskello soi, ja kymmenen aikaa lähettii salille. oltii sielä tunti, sen jälkee kävin suihkussa ja voi vitsi kui hyvä olo oli heti "aamusta" ! lähettii sit yhen aikaa mikkeliin, tarkotuksena ostaa äitille puhelin, mulle laukku ja käydä moikkaamassa + kannustamassa hannaa, ku se oli keilaamassa. ensi mentii dna kauppaa hakemaa sitä puhelinta, mut nenän eestä vietii viimene nokia minkä äiti ois tahtonu.. laukkuakaa ei oikee löytyny, joten sit sieltä tuli pari muuta juttua mukaa..
punnitse&säästä -kaupan lakut/pähkinät jne <3

gina tricot perus toppi, tommonen mintunvihree 9,95€

nää oli supersiistit korvikset! glitter, 3,50€

oon ettiny pitkää itelleni uutta huivia, ja aattelin ostaa tommosen
superkalliin paketin missä tuli sit pipoki mukana. onneks en
pipoja käytä :D gina tricot, 14,95€ 2€
päivää piristi seki, kui hieno ilma tuola oli aamusta, aurinko paisto <3




ainii ! ja eilen haettii yves&rocherin paketti, josta tuli mulle kulmakynä ja yhteiseks kylmyyttä vastaan käsirasva, meikinpoistoainetta, kynsienkuorinta-ainetta jne..

loppuilta telkkarin eessä, paksun viltin alla! heijdo:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti