25. tammikuuta 2012

турха постаус

eipä tässä parin päivän aikana oo mitää ihmeempiä tapahtunu, joten turhia tulin taas höpöttelemää tänne. äiti ja jonna lähti eilen kuuden aikaa aamulla vantaalle ja tulee tuossa parin tunnin päästä pois. jäinpä sit isäpuolen ja janeten  kans kotii.. ihmee hyvi suju niitte kans nää pari päivää. odotin paljon pahempaa.

eilen anna tuli pelastamaa mut näiltä hönöiltä, ja jäi meille yöks. voi että on kiva vaa jutskailla ja olla. ei tarvi tehä mitää ihmeempiä, kuha löhöää ja juttelee maailman menosta. anna on melko läheinen meijän koko perheelle, aina siitä lähtien ku 2010 kesällä se "asu" meillä viikon + kaikki erilliset käynnit. oltii melkei koko kesä yhessä! annaanhan tutustuin jo eskarissa 2000, ku muutettii tänne käpykylää ja edellee ollaa ystäviä :) yritin ettiä kuvia musta ja annasta, hirmu huonosti löyty meijä koneelta! mutta tässä matkan varrelta muutamia..

marraskuu 2011

2011 alkuvuodesta (JÄÄPUIKOT!!)

vappu 2011

little miss sunshine

2009/2010?

bändi 2010 <3

tammikuu 2012
joka päivän masentaja; ulkoilma! vaikka aurinko paistaa, mikä on tosi nätin näköstä MÄ VIHAAN TALVEA. jäädyn ulkona, jäädyn sisällä. ei tuola pihalla tarvi ku 5 minuuttia seistä ni oot jo iha jääpalikkana. vaikka eihä sielä oo edes ku -12 tai jotai vastaavaa, mutta silti! mietin just tässä viime talvea, et mite pystyin elämää niitte -35 astee aikana ollenkaa:D nytki oon takki päällä sisällä, takkatulen ääressä ja silti nenä,sormet ja varpaat jäässä. huhuh. kuha ei nyt hirveesti pakkanen enää nousis, tulis jo kesä:)

nyt on pakko täälläki mainostaa ku oon ylpee itestäni! aina on ollu mukamas hirmu vaikeeta tehä perus ruskee kastike rasvasaostuksella, ehkä se on tullu siitä että luulee vaikeeks, ku äitillä se tuppaa palamaa pohjaa useesti :D no, kuitenki päätin että teen nyt meille ruuaks lihapullakastiketta ja makaronia, ku ollaa keskenää ilman äitiä ja jonnaa. tein ja ONNISTUIN! jes:) elämän pieniä iloja?

p.s. ei oo mun kuvaama ! kamera on vantaalla.

ainii! tänää oli taas venäjän tunnit. olipaha seki valinta. kyllä sitä opiskelee ja tänää päästii koneella kirjottamaa joten :
 хаускаа илтаа теилле лукийат :) !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti