29. elokuuta 2012

synttärikemuja

huhhuh ku on taas tullu pitkää taukoa postailussa ja muutenki oon ollu tosi passiivinen koko bloggeria kohtaan. ehkä tää motivaatio tästä vielä paranee, ku tulee syksy ja synkät illat :) 

tosiaa saavutin tossa päälle viikko sitte vihdoin ja viimein sen täysi-ikäisyyden. ihan kivaahan se on, että pääsee baariin muiden mukaan, ja eipähän tarvi miettiä mitää vaikka haluais alkoholia joskus nauttia. tosi moni onki kysyny et "miltä se nyt tuntuu". eihän se tunnu miltään? :D

vietettii perjantaina lähes kaks viikkoa sitten täällä meillä semmosia "kotisynttäreitä", pääs alaikäset ystävätki mukaan. istuskeltii meijän terassilla, nautittiin hyviä juomia ja sain ihania lahjojakin :)

 tää oli yks niistä mageista lahjoista ;)



the best ladies <3


ah, minttu-suklaajuustokakku!

perjantaina tosiaa juhlittiin ihan kotosalla, tiistaina kun oli vasta virallinen synttäripäivä. tiistaina käytii muutamalla, ja keskiviikko oli varattu baarireissulle ;) päätettii tytsyjen kanssa tehä jotai superhyvää ruokaa ja sitä se tosiaan oliki!!




perjantaina ja lauantainakin tuli otettua muutamat, lauantaina ehkä hirvensalmen venetsialaisten takia kuitenki :) sain tuossa hommattua itelleni korvatulehduksenki molempii korvii ja antibioottikuurin, mut onneks seki on kohta ohi! 

viikonloppuna olis suuntana mikkelin marskifestit, käyää kattomassa vähän elokuuta ja siitä lisää sit taas joskus ku muistan kuinka epäsäännöllistä mun postailu on ollu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti