17. toukokuuta 2012

muutama päivä yhdessä postauksessa

tiistai
lähettii tiistaina janeten kans kattomaa apan konserttia mäntyharjuun, apa laulo ja soitti viulua :) hyvinhä se esiintyminen meni, niinku odotinkin ;) tämmösen koviksen näkösen gimman kaa olin liikenteessä!

keskiviikko
jonna tuli keskiviikkona mikkelii hengailee ja shoppailemaan, jonka kanssa sit mun koulupäivän jälkeen käytii amarillossa syömässä. bussilta jäätii suoraa ihmisten ilmoille nauttimaan hyvästä ilmasta. makoiltiin ja istuskeltiin nurmikolla, nautittii hyvistä juomista ja naureskeltiin hyvässä seurassa!




torstai
suunnitelmahan oli lähtee jonnan kans piknikille tonne uimarannalle, mut laiskuus iski ja päätettii toteuttaa piknik omalle takapihalle. se riitti mulle oikeen hyvin eikä tarvinut tavaroitakaa raahata pitkiä matkoja :) ja huhhuh miten kuumaki siinä tuli, joten päätettii mennä laiturille viilentymää, ku sielä tuuli. no sielä tosiaan tuuli ja piti kynsin ja hampain pitää viltistä jne kiinni. lensihä siinä sit janeten muumihuivi järveen ja sille matkalle jäi :< so sad. noo, mutta ihana päivä oli! nii ja illalla vähä jyris ukkonen ..










ei, en mä sitä kurista :)




ah, ihania ihania päiviä :) ollu jopa jotain ohjelmaaki! tänää oli suunnitelmissa lähtee mikkelii kattomaa puistoelämää, mut suunnitelmat muuttu iha toisinpäin ja nyt tän päivän ohjelma näyttää siltä, et kokataan jonnan kanssa superhyvää (ja uutta kokeilua) ruokaa ja jälkkäriä <3 nautitaan ne ja sen jälkee lähetää tonne kylälle kattomaan menoa :) toivottavasti toi sääkin tosta selkenis ni mieliala kohenis huomattavasti! 

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti