29. helmikuuta 2012

yesterday

eilen jäi postailematta, ku en ollu yötä kotona.. mutta! suurin osa teistäkin varmaan huomas miten kaunis ilma ulkona oli. auringonpaiste lämmitti <3

lähin kävelemää muutaman kilsan bussille päi, ja jonna lähti alkumatkaan "saattamaan" mua, otettii siis ajankuluks ja hyvän sään vuoks kuvia :) oli kyllä nii kirkas auringonpaiste, et ei niistä kuvista meinannu mitää tulla ku ei pystyny pitää ees silmiä auki!










eilisaamu tosiaan alko niin, et johanna värjäili mun hiuksia.. tarkotus oli laittaa paljon blondeja raitoja, et nää vaalenis sillee pikkuhiljaa. tulos oli tämä:

varmaan tajusitte, et vasemmalla on ennen ja oikeella jälkeen

suomeks tää tarkottaa siis sitä, että ens viikolla on opintotuilla ostettava uus hiusväri ja sit lähtee kaikki päällimmäiset hiukset vaalenemaa kerralla. en kestä tämmöstä oranssinruskeesekaväriä..

mainitsin jo aikasemmin, et lähin bussille päi, ni olin menossa mikkelii johannalle yöks alunperin, mut ku olin matkustanu n. 25kilometriä 35 kilometristä, ni johanna soitti ja kerto et tulee hakemaa kaupungista kuha bussi on siel. johanna oli sit päättäny et me lähetää takas hirvensalmelle, käytii vaa heittää sen viimesiä muuttokamoja.. 

tultii sit salmelle ja mentii yhelle kaverille, joka piti laneja , tai ne jätkät on tähä mennessä jo viikon putkee ollu siel.. vietettii sielä koko ilta, ja oli iha mukavaa :)

 no, pojat jatko pelaamista ja mä tulin kotii onnittelemaa nyt virallisesti meijän 7-vuotiasta pikku Janettea <3


2 kommenttia:

  1. ompas sulla kivan näköiset etuhiukset!:-)<3 ootko taivuttanut niitä jotenkin vai kääntyykö ne sulla automaattisesti tuolla tavalla? :-)

    annidiary.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitos paljon! :) taivutan niitä minisuoristusraudalla, ku on vähä ylipitkät etuhiukset (hups)!

      Poista