2. lokakuuta 2012

kuvahaaste

Bongasin such a beautiful lie -blogin kuvahaastepostauksesta kivan näkösen haasteen ja linnea onnekseni haasto kaikki lukijansa tekemään tän. Sopivasti tylsään hetkeen päätin täytellä tän haasteen :)

kuva minusta nyt



kuva minusta viisi vuotta sitten

jos oikein muistan, tää on vuodelta 2006, joten jo kuus vuotta vanha :D

kuva jota häpeän

teinikännitkö?? .........:D

kuva illasta jolloin hävetti jälkeenpäin

hirvensalmen venetsialaiset 2011, oli juotu muutaki ku mehukattia

kuva pitkäaikaisimmasta ystävästäni

pitkäaikasesta kun puhutaan, ni Anna on ollu mun ensimmäisiä ystäviä ku eskarii mentii, sielä tutustuttiin ja edelleen voin luottaa Annaan ja ollaan hyviä ystäviä oltu nää 12 vuotta vaikka riitojaki on vuosiin mahtunut, mutta ehkä se kuuluu asiaan <3 

Apa tulee mieleen, kun puhutaan pitkäaikaisesta ystävyydestä. Ollaan tunnettu kolmosluokasta asti, mutta kutosluokalla järkyttävien kakarakoulukiusaamisten ym. jälkeen tutustuttiin ja ystävystyttiin oikeen kunnolla, sen jälkeen ei olla paljoa riidoissa oltu. Siitä kutosluokasta tähän hetkeen meijän ystävyys on ollu todella kestävää, vaikka ala- ja ylämäkiä on riittäny! <3

kuva henkilöstä jonka kanssa toivoisin olevani yhtä paljon tekemisissä kuin ennen


Hanna ja Jenni, läheisimmät serkkuni. Ollaan ihan pienestä pitäen oltu todella läheisissä väleissä, ollaan toisinsanoen kasvettu yhdessä, lähes kuin sisarukset. Meillä on tässä kuitenki välimatkaa ollu 12 vuoden ajan aina n. 200 km. Nuorempana se ei haitannut, sillä kaikki loma-ajat vietettiin yhdessä. Kun nyt meille kaikilla on ikää se 18-22v, ni työt sanelee aika paljon menoja, ja muutenkin yhteydenpito jää vähälle. Onneks silti aina kun nähään, voidaan olla kuin ennen ja on superihanaa viettää näiden tyttöjen kanssa aikaa <3 !!

kuva minulle tärkeästä asiasta

Ystävät. Ne on vaan henkireikä. Etenkin nää neljä tyttöä, ihan parhaita! <3

Ruoka. Senkin voisin nimittää henkirei'äksi (heh heh!). Tykkään laittaa jonku verran ruokaa + leipominen on superia! 

Perhe. Yksinkertaisuudessaan ne on mun elämä. Kolme siskoa ja äiti <3 Iskää kova ikävä päivittäin, mutta ehkä näin oli jossain tarkoitettu, koska ilman iskän menettämistä, meijän perheessä ei olis Janettea. Ilmeisesti pitää siis menettää jotain tärkeintä, saadakseen jotain yhtä tärkeää tilalle.

kuva joka saa minut nauramaan

Kuva on otettu vuonna 1998 tai 1999, kun asuttiin Vantaalla. Kuvassa on oikealta lueteltuna minä 4-5v, isosisko Jonna 7-8v ja toinen isosisko Johanna 8-9v. Kuva naurattaa, mutta tuo niin paljon hyviä muistoja, että nauru ei oo millään tavalla häpeällistä tai pilkallista.

kuva hiusmokastani

Meijän koneelta ei kaikkien onneksi löydy mun hiusmokasta kuvaa,joka oli ehkä silloin 4-5 luokalla ku värjäsin ekoja kertoja 8-10 pesua kestävillä hiusväreillä oranssiks ja punertaviks hiukset. AIVAN JÄRKYTTÄVÄÄ!

kuva joka on otettu erittäin kuumana päivänä

Serkkumme Jennin ylioppilasjuhlat kesän alussa 2011. Tajuttoman kuuma päivä ja juhlapaikka oli vielä semmoisella sijainnilla, että jos auringossa oli nii taju meinas lähtee. Onneks oli jonkun verran puita pihapiirissä niin pääs vähän varjoon :)

Haluan haastaa myös teidät kaikki, jotka jaksatte lukee tän jopa loppuun asti, onnittelut siitä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti