27. maaliskuuta 2012

yves rocher

jee vihdoin se tuli! yves rocherin paketti meinaaan :) ku katteltii mitä halutaa tilata jonnan ja äipän kans, tajusin etten omista yhtäkään huulipunaa ite. en tosiaa huulipunaa yleensä käytäkään, mut mikä estää? joten, repäsin ja ostin huulipunan! okei, tilasin myös luomivärin. ja sit vähä niiku yhteiseks tilattii kynsilakkoja pari.
 on jooo ihan hyvää kynsilakkaa, mut odotettua pienempi pullo sitä tuli ! lakatessa joutuu laittamaa vähintään kaks kerrosta että saa edes ton tuloksen mikä mulla tossa kuvassa on. (joo ja ei oo mitkää mallikelposet lakkaukset..) lakan sävy on 21. Veriappelsiini

"Todella miellyttävä, helposti levittyvä huulipuna. Kauniit värisävyt ja kestävä tulos"
on kyllä oikeesti helposti levittyvää ja miellyttävää. kestävästä tuloksesta en voi vielä sanoo mitään, koska vasta sain tän. huulipunan sävy on 22. Koralli
tätäkään en oo vielä testannut. luomivärin sävy on 61. Vihreä

~
eilen käytii janeten kans fiilistelemässä kevättä. puhallettii saippuakuplia, otettii aurinkoo ja janette hyppi vesilammikossa. ihanaaa:)


tää oli mulle iha yllättävä löytö ku selasin noita kuvia:D meijän vissii piti kattoo kameraan, mutta...?

nojoo, taidan mennä tekemään Homemade Ben & Jerry's:iä, jonka ohjeen bongasin toisesta blogista! täytyy teille linkitellä se blogi, kunhan saan aikaseks vaik kuvattua sitä tai jotai. saa nähä mitä tulee.. mä jään sairaslomailemaan ja oottamaan äitiä kampaajalta (oon niin onnellinen sen puolesta, koska äitillä oli ja on edelleen sairaus jonka takia kukaan kampaaja ei oo suostunu sille permanenttia tekemää, äitihän on vissii koko ikänsä permanenttia pitäny. no nyt tää sairaus on hyvässä kunnossa, ja yks kampaaja suostu tekemää permanentin, jeee!) aurinkoista keskiviikkoa sinnekin! :)

p.s. osasinpas tehdä hyvää mustikkasmoothieta tossa yks päivä!!

2 kommenttia:

  1. haluan tota mustikkasmoothieta tosta kupista, kiitos:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hiiihi:) mistähä oisin saanu noin söpön kupin;)

      Poista